Organizatori

Organizatori

Din pasiune pentru ciclism, CS YZO GYM CALARASI și CĂLĂRAȘI CYCLING TEAM și-au unit forțele în 2015 pentru a organiza la Călărași “Prima Bicicletă”, singurul concurs de ciclism din sudul țării. De atunci, în ultimii cinci ani, împreună cu voluntari și sponsori, am reușit an de an să strângem mii de kilometri pe două roți și zâmbete pentru toți călărășenii.

Dacă în 2015 au fost înscriși 57 de copii, în 2019 au luat startul în concurs 180 de copii. Astfel “Prima Bicicleta” a devenit o sărbătoare sportivă mult așteptată de călărașeni, de Ziua Copilului. C.S. YZO GYM CĂLĂRAȘI este o organizație non-profit, apolitică, acreditată de Ministerul Tineretului și Sportului, ce promovează sportul în rândul copiilor, atât prin secția de culturism și fitness, cât și prin secția de ciclism.

Secția de culturism și fitness are în prezent un număr de 12 sportivi legitimați la FRC, care au câștigat premii la nivel national (medalie de aur la Sibiu 2017, medalie de argint la Cluj 2016).

CĂLĂRAȘI CYCLING TEAM a fost înființat în 2010 de către un grup de cicliști din Călărași, coordonați de Valerică Anghelescu. Secția clubului de ciclism are astăzi un număr de 30 de sportivi legitimați în cadrul, care au câștigat în ultimii ani premii atât la nivel național, cât și internațional.